Ξ εκίνησαν τα “βάσανα” για την ομάδα της Βιστωνίδας που πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Φελώνη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ανδρεάδης ήταν αυτός που αφού καλωσόρισε τους παίκτες, παλιούς και νέους, πρώτος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την φιλοσοφία του συλλόγου ζητώντας απ’ όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον σύλλογο.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Ανθόπουλος που μίλησε για την φετινή χρονιά και τους στόχους της ομάδας που θα δώσει το παρών και στις τρεις διοργανώσεις της Ένωσης(πρωτάθλημα, Κύπελλο ΕΠΣ και Κύπελλο κατηγοριών). Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με κάποια νέα παιδιά που προωθήθηκαν απο την Ακαδημία του συλλόγου ξεκίνησαν το πρώτο τρέξιμο της χρονιάς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται στον σύλλογο και τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα πάντα στην φιλοσοφία του συλλόγου που βασίζεται ευλαβικά στο πλάνο που έχει μπει στην προώθηση και χρησιμοποίηση νέων παιδιών.

Πηγή: sportsaddict (Νεκτάριος Αμποβιανίδης)